www.stilati.ro - Magazin online de cravate si papioane

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Cumpara

Livrare si retur

Livrarea produselor comandate se face in toata tara, utilizand metoda de livrare aleasa de dv.

Aceasta se va face implicit cu Posta Romana, daca dv nu mentionati ca metoda de livrare curierul rapid.

Prin Posta Romana transportul dureaza intre 3-6 zile lucratoare, si costa aproximativ 10 RON (TVA inclus)

Daca doriti ca produsele dv sa va fie livrate direct acasa, atunci puteti alege livrarea prin curier rapid. Firma de curierat cu care colaboreaza magazinul nostru este Chronos Curier, iar costurile de expeditie sunt de 16 RON (TVA inclus) pentru comenzi ce nu depasesc 1 kg si pentru localitatile din reteaua de curierat.

Durata de livrare este de 24-48 ore.

Pentru localitatile din afara retelei de curierat se percepe un tarif suplimentar de 1 RON/km + TVA, iar pentru fiecare kg suplimentar, tariful este de 0.6 RON+TVA.

Pentru comenzi ce depasesc suma de 100 RON, transportul este gratuit cu Posta Romana.

Pentru comenzi ce depasesc  150 RON( TVA inclus), transportul este gratuit cu firma de curierat, pentru orasele din zona de acoperire ( fara km suplimentari).

Comanda minima este de 15 lei.

 

Returul  produselor poate fi facut in maxim 20 zile de la primirea coletului, cu conditia ca produsele sa fie in aceeasi stare ca la primirea lor: noi, nepurtate, nederiorate si  in ambalajele originale.

Pentru returnarea produselor trebuie sa ne anuntati in prealabil si sa asteptati confirmarea noastra. Nu trebuie sa ne motivati decizia dv de a returna produsele, atata vreme cat le returnati in aceeasi stare ca la primirea lor.

Ne rezervam dreptul  ca in cazul in care nu aveti confirmarea noastra de returnare a produselor , sa nu primim coletul, sau sa nu va rambursam contravaloarea acestuia.