www.stilati.ro - Magazin online de cravate si papioane

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Cumpara

despre noi

Magazinul on-line esarfa.ro este proprietatea societatii BALAN’S COMPUTERS S.R.L.,  si functioneaza in conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002.

 

Datele de identificare ale firmei noastre sunt:

Nr. Reg. Com: J13/890/2002

CUI: RO14530139 

Adresa: Str. Constantin Bratescu nr.13

Constanta 

Cont bancar: RO96 OTPV 1200 0052 9971 RO01

OTP BANK, Constanta 

Tel.0722.210654

E-mail: esarfa@esarfa.ro

 

Esarfa.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor clientilor sai,  angajandu-se sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai (facturare, expediere comenzi)  precum si in scopul informarii acestora asupra noutatilor si a ofertelor magazinului. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Balan's Computers SRL  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Balan's Computers SRL este inregistrata  ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 27401.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Balan's Computers SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:  servicii de comunicatii electronice, respectiv comert online.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare. pentru expedierea comenzilor realizate online. Refuzul dvs. determină imposibilitatea facturarii si  expedierii comenzii dv.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării  doar de către operator, respectiv Balan's Computers SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail cu o cerere de stegere din baza noastra de date, la adresa esarfa@esarfa.ro
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.